Nederland ontdekken

Nederland mag dan wel een klein landje zijn, maar het zit vol met bijzondere plekjes en bezienswaardigheden. Er is zoveel te ontdekken! Graag nemen wij je mee! Samen op stap met een verhalenverteller, genieten van kunst en cultuur op een festival, een retraite midden in het bos, een tandem- of wandelvakantie door prachtige natuur. Al ga je elk jaar opnieuw eropuit in Nederland, dan kun je elke keer iets anders zien, doen en beleven.

Taribush Lente Wandel Festival

Eerst lekker wandelen en daarna genieten van muziek, lekker eten & drinken midden in de prachtige natuur van Nationaal Park het Dwingelderveld.

Op stap met Reno! Leiden

Reno Raaijmakers neemt ons mee voor een stadswandeling en zal met passie vertellen over het roemrijke Leidse verleden. Daarna gaan we naar museum de Lakenhal voor een Grand Tour.

Op stap met Reno! Amsterdam

Reno Raaijmakers neemt ons mee naar de Middeleeuwen en 17de eeuw in het Rijksmuseum. Aansluitend neemt hij ons mee naar de binnenstad van Amsterdam waar de middeleeuwen en de 17de eeuw nog meer tot leven komt.

3 dagen Oerol

3 dagen Oerol. Of je nu houdt van spontane straatoptredens, feestjes op het strand of voorstellingen in het bos, met Oerol kun je het eiland verkennen – van oost naar west, van wad naar strand.

3-daagse retraite in de bossen van Castricum

Beleef een heerlijk ontspannen weekend in de bossen van Castricum, vlakbij de zee, met een mooi en gevarieerd programma voor innerlijke rust, voelen dat je leeft, wellness, rust, natuur en gezelligheid.

Het Natuurhistorisch museum. Een doodleuk museum!

De rondleiding heet Het Natuurhistorisch Ongezien en is speciaal voor iedereen met een visuele beperking. Een unieke ervaring waarbij je de collectie ontdekt door te voelen, ruiken en horen.

Attractiepark Slagharen!

Een gezellige dag Slagharen! Een attractiepark met meer dan 30 attracties is er voor elk wat wils!

Vragen over een van onze reizen?

Nieuwsgierig geworden naar één van onze dagexcursies of reizen? We begrijpen dat het uitzoeken veel vragen met zich mee brengt. We staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen, zodat ook jij onbezorgd en onbeperkt op vakantie kan. Of je nu de prachtige bestemmingen van de wereld wilt verkennen, nieuwe culturen wilt ontdekken of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, onze geplande reizen bieden de perfecte kans.

Best Travel Theme

Elementor Demos

With Love Travel WordPress Theme you will have everything you need to create a memorable online presence. Start create your dream travel site today.

Discover the World, one Full Adventure at a Time!

Our Contacts

Address

1080 Brickell Ave - Miami

United States of America

Email

info@travel.com

Phone

Travel Agency +1 473 483 384

Info Insurance +1 395 393 595

Follow us